Mbappé: San je igrati s Messijem. Normalno je raditi ustupke za njega

Mbappé: San je igrati s Messijem. Normalno je raditi ustupke za njega

Jedini Mbappé koji posjeduje Mbappé dres nedavno je prihvatio ekskluzivni intervju iz medija i pričao o Parizu, Real Madridu, Ligi prvaka, Messiju i tako dalje.

Mbappé je rekao da je sretan što će zadržati Pariz i da neće ići u Real Madrid u siječnju. Sada samo želi pobijediti Real Madrid u Ligi prvaka u Paris dres .

Mbappé gaji duboku naklonost prema Parizu. Rekao je: „Pariz je moj grad. Ovdje sam rođen i ovdje sam odrastao. Nevjerojatno je igrati nogomet u Parizu. Moja obitelj i prijatelji su u blizini.”

Mbappé je također pohvalio Messija: “Nevjerojatno je moći igrati s njim. San je biti s njim svaki dan. U budućnosti mogu reći svojoj djeci i prijateljima da sam jednom igrao s Messijem. Igrati zajedno je za mene jako sretna stvar. Messi igra u Parizu i moramo uživati. Ovo je nevjerojatan trenutak u povijesti nogometa."

"Nadam se da možemo osvojiti puno prvenstava ove sezone i biti smatrani najboljom momčadi na svijetu. Lako je igrati s Messijem."

"Messi je drugačiji igrač. Normalno je da se tvoj nogomet prilagodi njemu. Za mene je ono što želim igrati s najboljim igračima. On sve olakšava i čini da ostali članovi momčadi igraju bolje, on će poslati loptu na savršeno mjesto za postizanje pogotka. Nije problem pustiti izvrsne igrače da igraju zajedno i da ustupe jedni drugima, jer je momčad prva. Sve što radimo je da pobjeđujemo."